Urban aktion #6: Byrumsmøbler i Indre By

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den 23. maj indtog Råderum Indre By Kulturhus i Nansensgade sammen med byrumsentusiaster og legebørn.

Her blev skabt et nyt kreativt legeområde på kulturhusets petanquebane. Møblerne blev kreeret udaf trafikale efterladenskaber fra Københavns Kommunes lagre og bliver stående på Charlotte Ammundsens Plads over sommeren til glæde for områdets beboere og forbipasserende.

Opskriften til den sjette urbane aktion er lavet af den spanske kunstner og arkitekt Santiago Cirugeda, der arbejder med at skabe byrumsmøbler ud af trafikale elementer og andre genbrugsmaterialer.

D. 23. maj slog mange forskellige typer vejen forbi byrumsmøbel-workshoppen og afprøvede og hjalp med at bygge borde, stole, vipper mm. Her kunne man desuden prøve den sociale cykelskulptur, som er et andet stykke byrumsinventar som Råderum har lavet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om de Urbane Aktioner:  Med jævne mellemrum inviterer Råderum  alle, der har en byrumsaktivist i maven til at deltage aktivt og kreativt i omformningen af det urbane rum. Ideen med de urbane aktioner er at udfordre det konventionelle byrum og vise, hvordan alle kan være med til at skabe og sætte aftryk på byen på en kreativ og enkel måde. Derfor har Råderum igennem de sidste par år indsamlet og udført kreative opskrifter lavet af internationale kunstnere og aktivister.

Se opskriften her:

Opskrift 05 C

Urban aktion #6 er støttet af:
kk             
indre by