Råderum//Praktikant søges

juni 10th, 2016

raaderum

Kunne du tænke dig erfaring inden for samtidskunst, kuratering og kommunikation i en social og ukonventionel kontekst? Og skal du i praktik til efteråret 2016? Så er det her praktikpladsen for dig.

Vi søger en praktikant, der har lyst til at være en del af vores lille kontor og som har mod på at varetage forskellige formidlingsmæssige såvel som praktiske og administrative opgaver inden for kuratering, facilitering og rådgivning af samtidskunst.

I august måned arbejder vi på Alt_Cph – Københavns alternative kunstmesse, der i år løber af stablen 2-4 august og kurateres af Råderum under temaet Cross Cuts. Som praktikant kommer du til at spille en central rolle i afviklingen af Alt_Cph16 og du vil få indblik i det kuratoriske arbejde, samt mulighed for at skabe netværk. Senere på efteråret vil du blive en del af Råderums store internationale projekt Art Lab.

Helt konkret vil du komme til at arbejde med udvikling og vedligeholdelse af Råderums hjemmeside, fundraising samt koordinering af projekter. Du vil desuden få erfaring med diverse kommunikationsopgaver, såsom sociale medier, artikelskrivning og PR.

Råderum er startet af kurator Charlotte Bagger Brandt i 2008, og har siden da arbejdet med at udfordre og undersøge de konventionelle rammer for kunst – det være sig i det offentlige rum, på etablerede institutioner, i mødet med arkitekturen eller byrummet.

Vi søger en praktikant der med fordel kan starte allerede i august måned, hvor vi arbejder på Alt_Cph16. Vi ser gerne at du er hos os minimum 1-2 dage om ugen i 1⁄2 år. Praktikken er ulønnet. Send en motiveret ansøgning og dit CV til Charlotte Bagger Brandt på: charlotte@raaderum.com

– Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere om os på www.raaderum.com eller på vores Facebook-profil.

 

There are no comments, so far.

Der er lukket for nye kommentarer.