Råderum søger praktikant fra 2018

november 9th, 2017

praktik

Er du interesseret i at få indblik i processerne bag kunst i det offentlige rum? 
Som vores kommende praktikant i Råderum får du konkret, hands-on erfaring med de praktiske processer omkring produktion af større kunstudstillinger i de offentlige rum, idet du bliver en del af teamet på vores aktuelle kunstudstilling #VærkdinVerden.

Vi søger en praktikant, der har lyst til at indgå i en en proces med mange aktører og samarbejdspartnere, og som har mod på en bred vifte af opgaver indenfor kuratering, formidling, kommunikation og produktion. Konkret kommer du til at være med ind over udvikling og vedligeholdelse af projektets nye hjemmeside, sociale medier, koordinering og afvikling af aktiviteter og events.

Du skal gerne have interesse for samtidskunst, flair for formidling og interesse for at udvikle skriverier på en let og flydende måde med udgangspunkt i, til tider, svært tilgængeligt stof.

Råderum arbejder i hele 2018 med#VærkdinVerden, som er en udstilling med deltagelse af 8 danske samtidskunstnere. Den foregår 6 steder i Danmark og på sociale medier.  Som praktikant kommer du til at spille en central rolle i forbindelse med forberedelse, afvikling og koordinering af udstillingens aktiviteter . Du vil få indblik i det kuratoriske og kommunikative arbejde med at opbygge projektet samt god mulighed for at skabe netværk.

Vi tilbyder et spændende arbejdsområde, som du kan få indflydelse på fra start til slut. Det kræver blot, at du har evner til at tænke kreativt, ud af boksen og samtidig kan være struktureret og strategisk.

Råderum er startet af kurator Charlotte Bagger Brandt og har til formål at udvide, udfordre, sprænge og pege på de konventionelle rammer for kunst – det være sig i det offentlige rum, på etablerede institutioner, i mødet med arkitekturen og byrummet eller igennem seminarer og enkelte events.

 

I Råderum er vi et mindre team, hvor alles bidrag og meninger bliver værdsat, og på kontoret er der ikke langt fra idé til handling. Vi ser gerne, at du er hos os minimum 1-2 dage om ugen i ½ år med start fra januar eller februar 2018. Praktikken er ulønnet. Send en motiveret ansøgning og dit CV til Charlotte Bagger Brandt på: charlotte@raaderum.com

Læs eventuelt mere om os på www.raaderum.com eller på vores facebook.

 

Foto: Rose Ekens udsmykning på Frederiksbjerg Skole i Aarhus.

There are no comments, so far.

Der er lukket for nye kommentarer.