Råderum søger praktikant fra februar

januar 10th, 2011

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med samtidskunsten, byplanlægning og aktivisme – uden for de konventionelle institutionsrammer?

Råderum er startet af Charlotte Bagger Brandt og har til formål at udvide, udfordre, sprænge og pege på de konventionelle rammer for kunst samt skabe nye platforme, fællesskaber og rum for og omkring samtidskunsten – det være sig i det offentlige rum, på etablerede institutioner, i mødet med arkitekturen og byrummet eller igennem seminarer og enkelte events.

Vi søger en praktikant, som vil være med til at udvikle og gennemføre kuratoriske og byrumsaktivistiske projekter, der ligger i forlængelse af den ovennævnte profil. Du skal helst have erfaring fra kunstverdenen og være færdig med din bachelor inden for kunsthistorie, moderne kultur og kulturformidling, arkitektur, byplanlægning eller noget tilsvarende.

Vi lægger vægt på, at du kan arbejde selvstændigt, at du har evner til at tænke kreativt, ud af boksen og samtidig være struktureret og strategisk.  Det er vigtigt, at du kan formulere dig skriftligt og mundtligt, samt at du  ikke er bange for praktiske arbejdsopgaver.

Vi tilbyder opgaver, hvor du får mulighed for at få ansvar og arbejde selvstændigt. Du får lov at være med på alle niveauer af processen: fra udvikling og brainstorm over research og ansøgningsskrivning til udførelse og afslutning. Vi er et lille team, hvor alles bidrag og meninger bliver værdsat og ofte er der ikke langt fra ide til handling.

I foråret arbejder Råderum blandt andet med et markant kunstnerisk projekt i det offentlige rum, med en udstilling i Dakar, med en række byrumsevents i København samt med planlægningen af en stor udstilling på Køge Kyst I 2012.

Praktikken er ulønnet.

Send en ansøgning og dit cv til Charlotte Bagger Brandt på: charlotte@bagger-brandt.dk

There are no comments, so far.

Leave a comment:

You have to log in to be able to comment.