Kom backstage til Alt_Cph

august 1st, 2016

toolsforaction1

Har du lyst til at tage del i en sprudlende kunstfestival med internationale kunstnere og være med i performances, workshops og talks i selskab med kunstnere fra bl.a. Jakarta, New York og Istanbul?

Så bliv frivillig på Alt_Cph 2016!

Dette års Alt_Cph, der løber af stablen fra den 2.-4.september, bryder grænserne for hvad der traditionelt set betragtes som en kunstmesse. Der vil blive aktiviteter udendørs såvel som indendørs – målet er at nedbryde de vægge, der normalt omkredser kunsten.

For eksempel kan du dumpster dive og lære mere om bæredygtighed med kunstnerduoen Martinka Bobrikova og Oscar de Carmen, deltage i en kæmpe barrikadeperformance med Malcolm og Artúr fra berlinske Tools for Action eller reparere ødelagte bamser med kunstnergrupperne YNKB og K:O:N:T:O.

Som en del af Alt_Cphs frivillignetværk får du gratis entré til messen, invitation til torsdagens middag med kunstnere, kuratorer og frivillige samt drinksbilletter til afbenyttelse under åbningsfesten. Du vil møde kunstnere fra hele verden, lokale, andre frivillige og deltage i kunstperformances.

Lyder det som en oplevelse for dig, så send os en mail på info@raaderum.com.

Foto: Dortmund, 29. april 2016. Oppustelig barrikade-træning med studerende fra Phoenix School. Foto: Tools for Action

 

There are no comments, so far.

Der er lukket for nye kommentarer.