Invitation til ART LAB #3

november 24th, 2016
OLYMPUS DIGITAL CAMERAART LAB #3 går et spadestyk dybere ned i Rønnebækholms historie. Her, Sophus Ejler Jepsen ifærd med at indsamle lokalt ler til keramikproduktion.

 

Kære

Vi vil gerne invitere dig med til ART LAB 3# The Final Conversation på Rønnebæksholm onsdag d. 30. november.

I forbindelse med tredje del af Råderums residency-program ART LAB har de fire kunstnere Mehdi el Ghaly, Ahmed Borham, Jette Gejl og Sophus Ejler Jepsen formet rammerne for en kollektiv re-aktualisering af Rønnebæksholms historie, som den blev tegnet af digteren Grundtvig og hans hustru Marie Toft i midten af 1800-tallet. Det var en historie om kærlighed, demokrati, religion og opgør med det etablerede samfunds regler og konventioner.

Men hvad betyder den historie i dag? Hvilke faktorer spiller ind på vores individuelle fortolkning af den og hvilke dilemmaer bringer den os i? Kan vi forstyrre den, rive den fra hinanden og sammensætte den på andre aktuelle præmisser?

Gennem tre indbyrdes forbundne kunst-workshops tager de fire kunstnere jer deltagere med på en kollektiv genskrivning af fortællingen om Rønnebæksholm. Ved afprøvning af forskellige kunstneriske medier vil vi forsøge at synliggøre og udfylde de tomrum og usikkerheder der opstår når historien oversættes.

ART LAB 3# The Final Conversation foregår som en samtale-stafet, der former sig undervejs via publikums aktive deltagelse og med kunsten som værktøj.

 

Medbring åbent sind og godt humør.
Der er sandwich fra kl. 11.30. Kaffe og kage bliver serveret som en del af samtalen.

 

Arrangementet er gratis og foregår fra kl. 12 til 15 i herskabsstalden overfor den hvide hovedbygning.
Tilmelding via info@raaderum.com – skriv dit navn og en linje om hvem du er. Der er begrænsede pladser.

 

Rønnebæksholm 1
4700 Næstved
Find vej her.

 

Du kan læse mere om ART LAB her.


Mehdi el Ghaly
er storyteller fra Marrakesh. Han bringer den gamle marrokanske fortællertradition ind i det 21. århundrede og har blandt andet deltaget i dette års Marrakesh-biennale samt Atlas Electronic-festivalen. Ahmed Borham er arkitekt og byudviklings-teoretiker fra Cairo. Han arbejder med urban aktivisme i Egypten med særligt fokus på rums politiske og sociale betydninger. De to herboende billedkunstnere Jette Gejl og Sophus Ejler Jepsen har gennem længere tid arbejdet med måltidets og æstetikkens samtalepotentiale.

ART LAB#3 er en del af Images Festivalen 2016 og sker i samarbejde med CKU og Rønnebæksholm.

ART LAB er støttet af Statens Kunstfond og CKU.

 

Foto: Sophus Ejler Jepsen

 

 

There are no comments, so far.

Der er lukket for nye kommentarer.