Personale


Charlotte

Charlotte Bagger Brandt

Direktør og kurator

For at kontakte Charlotte Bagger Brandt, send en email til charlotte(@)raaderum.com eller ring + 45 51511951.

Charlotte har siden 1999 kurateret, udviklet og organiseret samtidskunstudstillinger, seminarer og andre kunstprojekter i Danmark såvel som i udlandet. I 2008 tog hun initiativ til Råderum med det formål at udvide, udfordre og sprænge de konventionelle rammer for kunst. Blandt Charlottes seneste projekter i Råderum er Urban Play, 2012, Inkubator, 2014, Placemaking, 2015 og ART LAB, 2016. Derudover står hun bag en række urbane aktioner og workshops i det offentlige rum. Charlotte var en af de tre kunsteksperter i DRs store programsatsning Vores Kunst, 2011 samt kurator på Copenhagen Art Week i 2014 og 2015.

Charlotte var initiativtager og kurator for U-TURN kvadriennale for samtidskunst i 2008 og var hovedkurator på Kunsthal Charlottenborg frem til 2009, hvor hun i to år var konstitueret leder.

Link til C V

 

FullSizeRender

Amalie Kristine Frederiksen

Kurator og skribent

For at kontakte Amalie Kristine Frederiksen, send en mail til amalie(@)raaderum.com eller ring +45 40 72 51 38

Amalie arbejder med kuratering, koordinering og udvikling af projekter i Råderum, og er desuden ansvarlig for hjemmeside, sociale medier og skriftlig formidling generelt.

Amalie har en kandidatgrad i Moderne Kultur og Kulturformidling fra Københavns Universitet. Udover at være tilknyttet Råderum er Amalie kurator og projektkoordinator i Astrid Noacks Atelier.

Tidligere har Amalie fungeret som kuratorassistent på Galleri Image, som projektleder på Statens Værksteder for Kunst og som skribent og kritiker på forskellige magasiner.