FACILITERING

 

ART LAB #3. Hvor Art Lab #2 udfoldede sig som en hands-on samtale om kunstens potentialer i mødet med hverdagen, tager Art Lab #3 samtalen tilbage til sit refleksive udgangspunkt. I begyndelsen af ART LAB-stafetten gav Art Lab #1 ordet til seks upcoming internationale kuratorer, som delte deres viden og idéer på tværs af kulturelle og geografiske baggrunde. På Rønnebæksholm vil vi samle trådene fra de to foregående labs ved at diskutere samtidens æstetiske emner i lyset af de indsigter og erfaringer vi har samlet i løbet af året. Dette vil ske på Rønnebæksholm, et sted som har inspireret ytringsfrihed igennem tiderne og indenfor strukturer, som ellers arbejdede det imod.

Et nyt Art Lab team vil blive inviteret til at deltage i en to uger lang dialogisk proces, som vil føre frem til den større afsluttende samtale, der vil foregå i slutningen af november.

Foto: Detalje af skulptur lavet af Art Lab#2-deltager Sujan Dangol under Alt_Cph16 Crosscuts. Foto: Pernille Johansson

Læs mere om de deltagende kunstnere og kuratorer fra Art Lab #1 & #2 her.

Art Lab er kurateret af Råderum og udviklet i samarbejde med CKU som en del af Images Festival 2016. Læs om Råderums arbejde med kuratering.

Art Lab er blevet til med støtte fra CKU og Statens Kunstfond

Kunstfonden_LOGO_small_JPG

cku+logo+m.+navn+pantone-4