ART LAB #3 // Deltagere

oktober 28th, 2016

 

exterior1web

Råderums udvekslinglaboratorium ART LAB nærmer sig sit tredje og foreløbigt sidste forsøg, som finder sted fra den 14. til 30. november 2016 i samarbejde med Kunsthal Rønnebæksholm.

Her fortsætter vi samtalen om nutidens æstetiske anliggender og metoder og kan med glæde offentliggøre de kunstnere, vi har inviteret til at initiere samtalen.

Fra Marrakesh kommer Mehdi el Ghaly, der snarere end kunstner betegner sig selv som storyteller. Han bringer den gamle fortællertradition ind i det 21. århundrede og har blandt andet deltaget i dette års Marrakesh-biennalen samt Atlas Electronic-festivalen.

Han vil på Rønnebæksholm få selskab af Ahmed Borham, en arkitekt og byrumsaktivist fra Cairo, der arbejder med urban aktivisme i Egypten og især undersøger arkitekturens politiske potentialer.

Begge vil de indgå i dialog med de to herboende billedkunstnere Jette Gejl og Sophus Ejler Jepsen. Sammen vil gruppen i art labbens åbne, procesorienterede ånd stå for at skabe indholdet til The Final Conversation, der vil foregå på Rønnebæksholm onsdag den 30. november kl.12-15.

 

Læs mere om Mehdi el Ghaly her.

Læs mere om Ahmed Borham her.

Læs mere om  Jette Gejl her.

Læs mere om Sophus Ejler Jepsen her.

For mere info om ART LAB, klik her.

For mere info om Rønnebæksholm, klik her.

 

Art Lab er blevet til med støtte fra CKU og Statens Kunstfond

unnamed

Kunstfonden_LOGO_small_JPG

 

 

Foto: Kunsthal Rønnebæksholm. Foto: www.kunsthaller.dk

There are no comments, so far.

Der er lukket for nye kommentarer.